• Irina Valcheva - Krasteva

  • Irina Valcheva - Krasteva

General info

Firstname:

Irina

Surname:

Valcheva - Krasteva

Birthdate:

1978.06.14

Language:

Български

Country:

Bulgaria

Gender:

Female

Biography

Ирина е писател и треньор по личностно и духовно развитие. Провежда тренинги и уебинари на теми в областта на себепознанието, партньорските взаимоотношения, холистичното здраве и женската енергия. Учи жените как да бъдат по - щастливи, да открият автентичния си Аз и да творят.
Ирина е автор на редица статии, на романа "Докато търсех любовта, намерих себе си, а после теб", издаден с артистичния псевдоним Мария Ивайлова, както и на "Рецепти за щастлива любов" - книга за търсещите истинска любов. 
Живее във Варна със съпруга си и двете си дъщери.

Education

Повече от 10 години, Ирина изучава теми в областта на себепознанието, партньорските взаимоотношения, холистичното здраве и женската енергия. Преминала е множество семинари за личностно израстване при треньори като д-р Менис Юсри, Милан Кармели, Наталия Кобилкина, Магдалена Ангелова, Веселин Михайлов, участвала е в метода "Семейни констелации" при Елена Илиева. Сертифициран консултант по позитивна психотерапия към ДППБ.

Завършила е Софийски университет и е специализирала магистърска програма в Шефийлдски университет в Солун, Гърция, бизнес курс в Австрия, множество обучения по корпоративен маркетинг, обучавала се е по НЛП и е завършила Академията за треньори по личностно развитие на Наталия Кобилкина. 

Job

www.irinakrasteva.com

Displaying 1-1 of 1 result.