• Христина Гудева

  • Христина Гудева

General info

Firstname:

Христина

Surname:

Гудева

Birthdate:

1984.02.06

Language:

Български

Country:

Bulgaria

Gender:

Female

Biography

Чувствам се щастлива, обичана и обичаща жена. Удовлетворена съм от живота си и му се наслаждавам всеки миг. Имам щастието да бъда обичана съпруга и да познавам радостта от майчинството. В забързаното ми ежедневие се грижа за три деца, уча, спортувам, реализирам моята мисия и сбъдвам поредната си мечта. Животът ме дари с богат личен опит, благодарение на който се научих умело да се справям във всяка ситуация и да бъда щастлива независимо от обстоятелствата, които ми се случват. Благодарна съм за всяко случило ми се предизвикателство, защото сега постигам целите си с голяма лекота. Преподреждах шкафовете вкъщи и попаднах на моя стара тетрадка, в която през 2011 година бях формулирала моите цели в краткосрочен и дългосрочен план. Прочетох я лист по лист, на един дъх, цялата. Бях удивена 90% от поставените от мен тогава цели вече са факт, а останалите са в процес на случване. Възхитително е, че точно в сроковете, в които бях определила тогава всяка моя цел се е проявила в реалния ми живот следствие на новопридобити навици и техники, които усвоих тогава и прилагам в живота си и до сега.

Education

По образование съм юрист, но винаги съм имала интереси и съм искала да се развивам в сферата на психологичното консултиране и личностното развитие, следствие на предизвикателствата, които срещах в живота си. На това се дължи порива ми да завърша втората си магистратура „Психологично консултиране“.

От 2008 година до сега съм преминала десетки обучения, курсове и тренинги за личностно и духовно развитие. Сред тях са: обучение към програмата на Дружеството по позитивна психотерапия в България, семинари Инсайт, семейни констелации, НЛП и Коучинг обучения, Йога на съзнанието, обучения на д-р Менис Юсри, д-р Мел Гил, популярния психолог Игор Незовибатко, психолога Наталия Кобилкина, Лариса Ренар.

Научете повече за мен от тук

Job

Лайф коуч

No results found.