Curriculum
About the webinar

Здравето – за него има много теории и концепции и все по-малко решения. В морето от объркваща и противоречива информация този уебинар цели да внесе повече яснота и осъзнатост за съвременните разбирания за здраве и причините за заболяванията. Да ви даде повече спокойствие и начини за справяне в хармония с лечителните сили на тялото и природата.

За съжаление оценяваме здравето когато се появи симптом или неразположение. Затова темите на уебинара са как да реагираме правилно и адекватно на сигналите на тялото и да се грижим за здравето си, без да му вредим с увреждащи терапии и да бъдем осъзнати и да поемем отговорност за здравето си.

На уебинара ще научите:

Кои са най-новите разбирания за здраве и болест?

Кои са факторите, които влияят върху здравето?

Кои са петте елемента на съвършеното здраве?

Как да се храним за оптимално здраве?

Каква е ролята на движението и активността?

Какво е влиянието на психо-емоционалните фактори и стреса върху здравето?

Кои са най-ефективните лечебни практики за поддържане на добро здраве и профилактика?

Водещ:
Мирослава Делчева e маг. фармацевт, класически хомеопат, Бахов терапевт и член на Асоциацията на лекарите хомеопати в Бългaрия.
Мисията на Мира е да помага на хората да са осъзнати и отговорни за здравето си, да имат по-добро качество на живот, повече енергия, спокойствие и увереност, така че да развият пълния си потенциал. 

Who Should Attend?

Ако искате да се грижите за здравето си с природни средства, ако разбирате важността на емоционалното здраве, здравословния начин на живот и профилактиката, то този уебинар е точно за вас! 

Related Courses