About the course

Имали ли сте някога чувството, че не разбирате собственото си дете?

Че плачът и тръшкането означават нещо съвсем различно от това, което сте чели до момента?

Чудели ли сте се дали „пердахът“ всъщност ще дисциплинира детето или обратното – ще нанесе непоправими травми в детството?

Чувствате ли, че прекалявате понякога? Объркани ли сте?

Или още по-лошо – виновни, че не отглеждате правилно детето си?

Как да бъдете добри родители?

Спокойно, не сте сами. В помощ на младите родители създадохме видеокурсът с психотерапевта Мадлен Алгафари „Родителство за напреднали" 

Това обучениe ще Ви покаже правилните модели на поведение и ще ви помогне да поправите грешките, които вече сте допуснали, да намалите последствията от травмите, както и да преживеете възрастовите кризи безболезнено.

„Родителство за напреднали“ представлява поредица от видеа на водещия психотерапевт Мадлен Алгафари, която цели да запознае майките и татковците с най-важното, което трябва да знае родителят относно осъзнатото и правилно отглеждане на детето си.

За това през какви фази преминава детето, какви грешки се допускат през този период и какво трябва да знаем, за да имаме физически и психически здраво дете, можете да разберете от обучението „Родителските грешки през първите седем години“.

Обучението е разпределено в 4 модула, които разкриват най-важното за възпитанието на детето през определени етапи от израстването му.

Всеки модул обхваща определен период, съответно:

  • Бременност, раждане, първа годинка (модул 1)
  • Втора година (модул 2)
  • Трета и четвърта година (модул 3)
  • Пета до седма година включително (модул 4)

Препоръки от клиенти:

Жулиета Петрова, 29 г.: Обучението на Мадлен ми отвори очите за това как да се грижа за детето си. Имах огромен проблем с постоянния плач и въобще не знаех как да го контролирам.

Ще съм винаги благодарна на Мадлен. Сега мога да се наспя нощем.

Кристина Богданова, 32 г.: В момента отглеждам първото си дете и като майка за първи път съм страшно объркана понякога какво да правя. Курсът на Мадлен ми посочи посоката какво да предприема и хвърли нова светлина върху истериите и тръшкането на детето ми. Вече го разбирам по-добре. Благодаря!

Димитрина Атанасова, 33 г.: Това е първото обучение на Мадлен, в което участвам. Няколко видеа, след които промених подхода си към сина ми и детето ми сега е много по-спокойно и щастливо. Горещо я препоръчвам като специалист. Със сигурност ще се запиша и в следващите й обучения.

Предлагаме Ви и....:

  • Ако не сте доволни от курса, ще Ви върнем парите в 30-дневен срок.
  • Можете да гледате свободно лекциите, обозначени със син цвят "Безплатен".
  • Ще бъдете поканени в специално създадена затворена група във Facebook, където ще получите допълнителни съвети и ще обменяте опит с Мадлен Алгафари и останалите родители, записали се за курса.

 

Who Should Attend?

- За тези, които искат да се насладят на контакта с детето си и искат да намерят решение за трудните ситуации при възпитанието на детето. Няма значение дали очаквате скоро бебе или вашето дете е на 4 или 5 годинки, осъзнаването на родителските грешки ще Ви помогне да си вземете поука от миналото и да създадете солидна основа на връзката родител-дете за години напред.

Целият курс е изпълнен с примери от личния опит на Мадлен, лесен и приятен за възприемане.

Curriculum
Related Courses