Curriculum

Wednesday, November, 25, 2015

19:00 - 20:30 (Sofia (GMT+02:00))

About the webinar

Все повече можещи, интелигентни, амбициозни и модерни жени днес се оплакват от свръхнатовареност, стрес и преумора, променливо настроение, ПМС, забавен метаболизъм, задържане на вода и килограми. В основата на всички тези дисбаланси са хормонални промени, предизвикани от начина ни на хранене и начина на живот.

Изтощените надбъбречни жлези и синтезиращи стресогенни хормони са най-често срещаният хормонален дисбаланс при жените днес!

Умората на надбъбречните жлези ни пречи да бъдем в идеална форма −да поддържаме оптимално тегло, да имаме достатъчно енергия, да сме спокойни, хармонични и продуктивни.

Надбъбречните жлези са свързани с щитовдната ни жлеза и с яйчниците.

При уморени надбъбречни жлези се забавя функцията на щитовидната жлеза, което води до допълнителна умора и заддържане на килограми. Яйчниците на свой ред не функционират оптимално, което влие на либидото и фертилността ни.

В този уебинар ще научите:

o   Как хормоните на надбъбречните жлези, щитовидната жлеза и яйчниците влият на енергията, метаболизма и настроението Ви;

o   Как храната и начинът Ви на хранене води до хормонален дисбаланс;

o   От какви храни се нуждаете, за да балансирате хормоните си и какви храни да избягвате;

o   Какви други конкретни практики може да приложите, за да увеличите енергията си, да ускорите метаболизма си, да направите съня си по-възстановителен и да увеличите нивата си на серотонин – невротансмитър, известен като хормон на щастието!

Всяка жена има право да бъде енергична, жизнена, позитивна, хармонична, продуктивна и обичаща живота си! Научете как да упражните това свое право като се регистрирате за последния, трети уебинар на Маги Пашова „Храната и хормоните“ на 25 ноември от 19:00 ч!

Who Should Attend?

  • За всяка жена с хормонален дисбаланс или хранителни разстройства.

Можете да закупите 2 уебинара на цена от 80 лв!

Кликнете на линка:

 

Купете 3 уебинара на ЦЕНАТА НА 2 за 99 лв. от ТУК!

 

Като участник в трите уебинара, получавате и БОНУС:

  • Практически наръчник: 10 стъпки по пътя към осъзнатото хранене

 

При регистрация за трите уебинара, ще получите БЕЗПЛАТНА електронна книга с практически съвети за изграждане на навици за осъзнато хранене.

Книгата съдържа конкретни задачи и практики, които да прилагате всеки ден в продължение на 10 дни. Креативни, забавни, предизвикателни – тези практики ще оцветят деня Ви, ще го направят по-съзнателен, по-пълноценен, изпълнен с преживявания, вкусове и аромати!

Ако редовно прилагате практиките от наръчника, ще развиете умението да се храните бавно и осъзнато, а оттам да усвоявате по-добре храната си и да не трупате ненужни килограми!

Клиенти на Маги Пашова постигат редукция на теглото само практикувайки осъзнато хранене, без диети и без дори да променят собствения си хранителен режим! Вие също може да го постигнете, а този наръчник ще Ви помогне да го направите!

 

И това не е всичко! Получавате и

ВТОРИ БОНУС, който е....

  • Участие в затворена Фейсбук група

Участниците в трите уебинара ще бъдат включени в специална Фейсбук група, която ще стартира в деня на първия уебинар и ще бъде затворена една седмица след третия уебинар.

В тази група ще получавате допълнителни ежедневни съвети, насоки и идеи, и ще можете да задавате допълнителни въпроси по темите от трите уебинара!

Групата ще бъде достъпна само за участниците трите уебинара!

Related Courses