Curriculum

Wednesday, November, 11, 2015

19:00 - 20:30 (Sofia (GMT+02:00))

About the webinar

Спомняш ли си кога за последен път беше гладна? Истински гладна? И знаеш ли какво точно ти се хапваше?

А знаеш ли, че ако ти се хапва точно определена храна, това не е истински глад? На английски го наричат "craving". Маги Пашова го нарича "силен импулс за определена храна" − ненасита за сладко, за шоколад, за любимото следобедно кафе с мляко, за нещо тестяно, за нещо хрупкаво и т.н.

Импулсът за храна няма нищо общо с физическия глад на тялото.

Той се контролира от нашите емоции и може да бъде еднакво силен независимо от това дали преди това сме яли друго или не. Когато опитаме да му се противопоставим, се появява отново. Когато му се поддадем и го задоволим – имаме угризения и се самообвиняваме за липсата на воля.

Но този импулс си има и добра страна!

Той е сигнал, че някоя от базовите хранителни потребности на тялото ти не е задоволена. Той е фалшив глад, маскиращ истинския. И когато откриеш за какво наистина си гладна и му го предоставиш, импулсът си отива. А заедно с него си отиват самообвиненията, угризенията и ненужните килограми.

Научи повече за този импулс, за истинския глад и базовите хранителни потребности на уебинара "Храната и емоциите".

Ето за какво ще си говорим на онлайн срещата:

  • За истинския и за фалшивия глад;
  • За това как да ги познаваме и различаваме;
  • За базовите хранителни потребности на тялото;
  • За това как да ги задоволяваме;
  • За тайната на хората, които се хранят пълноценно, без непрекъснато да мислят за храна и как ти да постигнеш същото!

Всичко, което е необходимо да направите след като се регистрирате, е да бъдете пред компютъра си на 11 ноември (сряда) от 19:00 ч. и да чуете неща, които не просто ще Ви информират, а ще трансформират отношението ви към глада, храната и собственото ви тяло!

Who Should Attend?

  • За ВСЕКИ със здравословни и хранителни проблеми.

 

Можете да закупите 2 уебинара на цена от 80 лв!

Кликнете на линка:

 

Купете 3 уебинара на ЦЕНАТА НА 2 за 99 лв. от ТУК!

 

Като участник в трите уебинара, получавате и БОНУС:

  • Практически наръчник: 10 стъпки по пътя към осъзнатото хранене

При регистрация за трите уебинара, ще получите БЕЗПЛАТНА електронна книга с практически съвети за изграждане на навици за осъзнато хранене.

Книгата съдържа конкретни задачи и практики, които да прилагате всеки ден в продължение на 10 дни. Креативни, забавни, предизвикателни – тези практики ще оцветят деня Ви, ще го направят по-съзнателен, по-пълноценен, изпълнен с преживявания, вкусове и аромати!

Ако редовно прилагате практиките от наръчника, ще развиете умението да се храните бавно и осъзнато, а оттам да усвоявате по-добре храната си и да не трупате ненужни килограми!

Клиенти на Маги Пашова постигат редукция на теглото само практикувайки осъзнато хранене, без диети и без дори да променят собствения си хранителен режим! Вие също може да го постигнете, а този наръчник ще Ви помогне да го направите!

 

И това не е всичко! Получавате и

ВТОРИ БОНУС, който е....

  • Участие в затворена Фейсбук група

Участниците в трите уебинара ще бъдат включени в специална Фейсбук група, която ще стартира в деня на първия уебинар и ще бъде затворена една седмица след третия уебинар.

В тази група ще получавате допълнителни ежедневни съвети, насоки и идеи, и ще можете да задавате допълнителни въпроси по темите от трите уебинара!

Групата ще бъде достъпна само за участниците трите уебинара!

Related Courses