Curriculum

Thursday, October, 01, 2015

19:00 - 22:00 (Sofia (GMT+02:00))

About the webinar

Знаете за какво отиват парите ви, но стигате само до там? Вярвате, че може много по-добре да си управлявате средствата си, но не знаете точно как да го направите? Има много безплатни материали по темата, но не сте сигурни дали те могат да се приложат в българската действителност през 2015 година? Искате за вашите спестявания по-висока доходност от 1% процент лихва по банковите депозити, но имате нужда от съвет как и къде да инвестирате?

Ако и вие си задавате подобни въпроси, този уебинар е за вас. В него ще ви разкажа за основните принципи, които ще ви позволят да изградите вашата машина за пари.

Те нямат нищо общо с „тайната на богатите”, а са проверени от времето прости навици, които ще ви поведат към богатството и финансовата свобода.

От този уебинар ще научите как да управлявате по-добре финансите си, как да намирате добри инвестиции, как да защитите себе си и имуществото си, как да изготвите финансовия си план за бъдещето и много други практически знания, които ще ви служат до края на живота. А най-ценното, което ще получите е възможността да зададете въпросите си на живо. В замяна искам само 3 часа от вашето ценно време и ви обещавам, че ще си струва.

Who Should Attend?

Този уебинар е за хората, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия; за  всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство; за всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си; за хората, които имат депозити и търсят по-добра доходност за своите спестявания и за всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Related Courses