Curriculum

Thursday, August, 27, 2015

19:00 - 20:30 (Sofia (GMT+02:00))

About the webinar

Всички общуваме ежедневно. Благодарение на новите технологии, общуваме почти ежечасно. Комуникацията лице-в-лице има някои особености, и който ги познава може да извлече повече полза или наслада от една и съща ситуация.

Искате ли да се научите как по-лесно да стопявате ледовете с непознатите, как по-бързо да ви харесват, как да се разбирате по-добре с познатите, и как всички да искат пак да ви видят? 

Ние, от Академия за лични и социални умения-АЛСУ водим курсове, обучения и трейнинги за комуникация, презентиране, преговаряне, решаване на конфликти, правилно мислене и др. под.

Досега сме провели над 40, през които са преминали над 200 човека. Сред тях архитекти, адвокати, дизайнери, телевизионни водещи, лекари и зъболекари, алпинисти, финансисти, програмисти, журналисти, ИТ специалисти, мениджъри и бизнесмени, предприемачи, PR-и, HR-и, QA-и, счетоводители, психолози и маркетолози, фармацефти, търговци и представители, учители и обучители, студенти и докторанти, актьори, танцьори, и музиканти, и още хора с разностранни професии и таланти.
Те развиха увереност и нови умения, и останаха със страхотни впечатления (на сайта сами са публикували десетки от тях)

В този уебинар напълно безплатно ще ви разкрием 6 конкретни тайните на добрата комуникация и на това, как да бъдете по-харесвани и търсени.

Както обикновено това са подходи, които мога да се приложат лесно, и да започнете да усещата ползата от тях, и радостта, която носят практически веднага. 

След уебинара, ще имата възможност да зададете някои въпроси на живо и да получите конкретни отговори, по теми и въпроси, свързани с уебинара, които ви вълнуват и интересуват.

Who Should Attend?

Related Courses