Curriculum
About the webinar

 

Искате ли да научите повече за изкуството на грима? Знаете ли кои цветове са подходящи за вас и кои трябва да избягвате?

Всяка от нас иска да изглежда добре, да се чувства добре и да бъде уверена в себе си. Ето защо, всички ние се интересуваме от това, как може да подчертаем красивите си черти и да скрием недостатъците с помощта на внимателно подбран и правилно нанесен грим. Това често ни се струва трудна задача, изискваща много време и усилия и не осъзнаваме,че перфектният грим се постига изключително лесно, когато използваме правилна козметика и познаваме особеностите на лицето си.

 Повечето жени използват едни и същи продукти и техники дълго време, без да осъзнават, че те не са подходящи за техния тип кожа. Това води до ниско самочувствие и липса на увереност. Различните четки, палитри и текстури не бива да Ви плашат - точно те правят грима вълнуващ и ефективен.

Независимо дали искате да изглеждате напълно естествено и да подчертаете красотата си или желаете да експериментирате и да изненадате себе си с нова визия, гримът е вашият най-добър приятел. Ще ви помогна да направите първите си стъпки в гримирането или да усъвършенствате уменията, които вече имате. Ще разберете, че да се чувствате добре зависи само от вас и вашата вътрешна нагласа.

На уебинара ще говорим за това:

  • Какваформа е лицето ви?
  • Кои цветове са подходящи за вашия грим?
  • Как да се грижите за кожата си?
  • Как да нанасяте дневен и вечерен грим?
  • За какво служат различните продукти и как да ги използвате?

 

Ще получите обратна връзка от професионалист и дамите в групата, ще споделите опит и знания и ще се заредите с много положителна енергия и нови знания.

Ще научите, как да изглеждате добре и да се представяте добре в различни ситуации, като интервю за работа или презентация. Ще получите индивидуални напътствия и съвети, които ще можете да прилагате веднага.

Who Should Attend?

  • За всички, които не могат да се гримират, но искат да се научат
  • За тези, които искат да опитат нещо ново и различно
  • За дамите, които искат да повишат самочувствието си и да се чувстват красиви и уверени в себе си
  • За всички, които искат да разберат как да полагат правилни грижи за кожата си

Related Courses