Curriculum
About the webinar

Ако работим здраво за нещо, което не харесваме, се нарича стрес. Да работим нещо, което обичаме, се нарича страст"

Това е един от любимите ми цитати. Светът през 2015 година е много по-различен от света преди 10, 20 или 50 години. Вече не искаме сигурна, скучна работа в офис, където да прекарваме между 8 и 10 часа на ден. Имаме само един живот и от нас зависи как ще го изживеем – в стрес или в страст. Ние сме родени, освен да работим, и да се забавляваме, да играем и да си почиваме. Вместо това, влагаме своите усилия и нерви за това някой друг да изпълнява своите желания и нямаме никакъв контрол върху ситуацията. Ами, ако утре ни уволнят?

С тези мисли много хора тръгват по нелекия, но сладък път на предприемачеството в опит да постигнат целите си и да се измъкнат от омагьосаната въртележка. Има сфери в живота обаче, в които грешките могат да ви струват скъпо и да нямате възможност „да се поправите". Собственият бизнес е една от тези сфери.

Като предприемач съм допускал доста глупави грешки. Също така съм помагал на немалко хора да започнат свой бизнес и съм виждал с очите си как много от тях са правили и продължават да правят същите тези грешки.

Постъпете мъдро - запишете се на този безплатен уебинар и направете първата крачка към вашия успешен бизнес, защото умният човек се учи от собствените си грешки, а мъдрият - от грешките на другите.

Who Should Attend?

Този уебинар е за всички настоящи служители, които имат идея за собствен бизнес и искат да я реализират; за хора без идея, които се стремят към свобода и независимост, както и за всички собственици на малък бизнес, които искат да изградят страхотен бизнес и да увеличат продажбите и печалбите си.

Related Courses