About the course

HTML е стандартен език за маркиране, използван за създаване на уеб страници. HTML е съкращение от HyperText MarkupLanguage, което преведено буквално на български означава Хипертекстов език за маркиране. Страниците, създадени с HTML могат да съдържат текст примерно заглавия, списъци, линкове и цитати, също графики и таблици. HTML5 е последната версия на HTML, която е напълно завършена през октомври 2014 г.

 CSS 3 е новата версия на Cascading Style Sheets (CSS) езика, който се използва за описанието на форматирането и визуализацията на съдържанието. В CSS частта ще разберете как да променяте разположението на съдържанието, неговите цветове, фон, шрифта на буквите и др.

Ще се научите да създавате сами функционални уеб сайтове с HTML5 и CSS3. Обучението ви предоставя необходимите знания и практически умения с технологиите HTML 5 (HyperText Markup Language)CSS 3 иJavaScript, както и системи за управление на уеб съдържание (CMS системи) като WordPress, Joomla!, Drupal и Sitefinity.

Уроците по уеб дизайн са подходящи за начинаещи и напреднали, които имат интерес да се развиват в сферата на уеб дизайн и разработка на уеб сайтове. Завършвайки курса, ще можете с лекота да работите със системи за управление на съдържанието (CMS) и да създавате собствени уеб сайтове.

В рамките на курса вие ще изучите как да използвате текстови полета, изображения, хиперлинкове, таблици, бутони, вградени плеъри и др. в HTML (HyperText Markup Language).

Учебен Център "Синтакс" предлага 3 нива на обучение за групи от 5 до 15 курсиста и индивидуално самостоятелно обучение.

Преподавател:

Николай Матеев- основател и управител на Адвансед Кодинг Ентърпрайз с над 100 реализирани проекта. Професионален преподавателски опит 7 години.

Who Should Attend?

Курсът е предназначен за професионалисти.

Curriculum
Related Courses